안녕하십니까~ Hello!

Hi, this is Jahe, well I am the author of this blog and llkorean twitter account as well. I decide to make a blog to sumarize all the posts that i have been tweeted in twitter.

I am not professional korean interpreter nor a teacher. Instead i am still a student, the autodidact one; so don’t hope any professionalism from me. In other hand i want to you to contribute too, to help me via twitter (because blog is the place for summarize all our discussion). I am very open minded; you can teach me, correcting me if i do something wrong in tutoring.

I am opening opportunity for you to be contributor, for exact to be another ‘teacher’. One requirement is you have to know Korean better; It is better if you are Korean too xD

————————-

Halo, gw Jahe, saya pemilik akun blog ini dan twitter llkorean yang seperti yang anda-anda sudah ketahui. Akhirnya gw memutuskan untuk membuat blog ini demi kemudahan kalian semua dalam belajar bahasa Korea (dan ringkasan dari tutorial2 yang ada di twitter).

Gw bukan orang yang jago dalam bahasa Korea, gw bukan guru bahasa Korea; malahan gw ini masih belajar dan yeah, gw otodidak dan selama ini belum sama sekali naik level. Hahaha, curhat colongan nih. Jadi jangan harap gw bisa mengajari kalian dengan baik; disini gw membuka kesempatan untuk kalian ralat jika gw ada salah atau sama-sama mencari tahu bagaimana rumusan yang baik dari suatu grammar di dalam bahasa Korea. Saya sharing sebisa dan sejauh gw mampu.

Gw membuka ‘lowongan’ untuk kalian untuk berkontribusi. Gw malah berterimakasih banget kalo salah satu dari kalian bener-bener bisa berbahasa Korea dan mau untuk ikutan sharing. Ato lebih bersyukur lagi kalo ada anak Korea yang mau ikut bantu disini. Wkwkwk.

Kedepannya gw akan ajari basic dari belajar bahasa Korea ini, yaitu cara menulis hangeul (Korean Alphabet). Jadi tetep pantengin yaaa.

Dan terimakasih untuk support kalian. Ga ada kalian, ga ada blog ini (dan saya ga akan tergerak untuk membuat blog kalo bukan karena kalian *halah*)

Well, too much blabbering from me. So, until then… see ya!

And don’t forget to join the discussion via twitter : twitter.com/llkorean

or email us

learn.korean@yahoo.com

About llkorean

It is an account for giving tutorial about Korean vocabs, grammars and stuff. Written in Indonesia and English. Author not very fluent in Korean, instead she is still on 2nd level, but she really wants to share and learn together with you :) LET'S LEARN TOGETHER! :D
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s